Ketvirtadienį degalų mažmeninės prekybos bendrovės "Hydro Texaco" ir "Neste Lietuva" benzino kainas sumažino jau penktą kartą. Šių bendrovių valdomose automatinėse degalinėse A95 rūšies benzinas ketvirtadienį buvo pardavinėjamas po 2,43 lito už litrą, A92 rūšies benzinas - po 2,40 lito už litrą. Dyzeliniai degalai šiose degalinėse ketvirtadienį kainavo 1,93 lito už litrą.

Liepos mėnesio pradžioje "Uno-X" ir "Neste" degalinėse A95 rūšies benzinas kainavo 2,53 lito už litrą, A92 rūšies benzinas - 2,49 lito už litrą. Dyzeliniai degalai mėnesio pradžioje šiose degalinėse kainavo tiek pat kiek ir ketvirtadienį - 1,93 lito už litrą.

Bendrovių "Lietuva Statoil" ir "Shell Lietuva" degalinėse A95 rūšies benzinas ketvirtadienį taip pat atpigo 4 centais ir kainavo 2,49 lito už litrą. A92 rūšies benzino kaina ketvirtadienį buvo 2,46 lito už litrą. Dyzelinių degalų kaina šiose degalinėse buvo 1,99 lito už litrą.

"Mažeikių nafta" A95 benziną ketvirtadienį pardavinėjo po 2,06 lito už litrą, dyzelinius degalus - po 1,62 lito už litrą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją