Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Milėnas iš savo rezervo šią savaitę padalijo 26,6 tūkst. litų. 2 tūkst. litų paskirta viešajai įstaigai Vilniaus rotušei, kad ši padengtų skolas už elektrą.

Paaiškėjo, kad už elektros energiją nesusimoka ne Vilniaus rotušė, o jos patalpose įsikūręs restoranas „Domm". Jam vadovauja gurmanu prisistatantis žinomas verslininkas Arūnas Oželis.

„Administracijos direktorius savo iniciatyva niekam neskiria nė lito. Rezervo lėšas skiria tarybos kolegija, gavusi Ekonomikos ir finansų komiteto pritarimą. Lėšos paskirtos ne kokio nors privataus verslo, o Rotušės skoloms padengti. Jei dėl ten veikiančio restorano kyla kokių nors problemų, Rotušė privalo kreiptis į teismą, kad skolos būtų išieškotos", – aiškino V.Milėnas.

Su Vilniaus rotušėje veikiančio restorano „Domm" savininku A.Oželiu „Vilniaus dienai" trečiadienį susisiekti nepavyko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją