Į dvi pirmąsias tinklo blynines investuota 2 mln. Lt, jose sukurtos 85 naujos darbo vietos. Planuojama kitais metais atidaryta iki 4 „La Crepe“ tinklo blyninių, informuoja bendrovė.

„Blyninės Lietuvoje yra kol kas neužimta verslo niša – jų nėra daug, dauguma pavienės. Kitą vertus, tyrimai rodo, kad blynai yra maistas, kuris priimtinas ir tėvams, ir vaikam, ir jaunimui. Savo veikloje orientuojamės į įvairaus amžiaus lankytojus, turime didelę patirtį valdant kitus populiarius restoranų tinklus, tad mums „La Crepe“ tinklo plėtra yra natūralus žingsnis pirmyn“, - sprendimą kurti blyninių tinklą aiškina „Vičiūnų restoranų grupės“ valdybos pirmininkas Gediminas Balnis.

„Vičiūnų restoranų grupė“, kuriai be naujojo „La Crepe“ blyninių tinklo, taip pat priklauso picerijos „Charlie pizza“, restoranų tinklai „Katpėdėlė“ ir „Carskoje Selo“, 2010 metais bus atidariusi 5 naujus restoranus, į kuriuos investuota 8 mln. Lt.

Pasak bendrovės, jos pajamos per 10 mėn., lyginant su tuo pačiu periodu pernai, augo 31,4 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją