Metų verslininkės apdovanojimas šiais metais skirtas bendrovės „Göllner Spedition“ direktorei Virginijai Lazauskienei. Už ilgą ir sėkmingą vadovavimą Vokietijos kapitalo transporto ir logistikos įmonei, veiklumą bei iniciatyvumą moteris apdovanota specialiu simboliniu prizu – auksine sege, praneša Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija.

„Lietuvos eksporto prizas“ šiemet įteiktas bendrovėms „Schenker“,„Kaišiadorių paukštynas“,„Klaipėdos jūrų krovinių kompanija“, „Žemaitijos pienas“, „Litekabelis“. Nacionaliniu mastu Eksporto prizo apdovanojimas už sudarytas palankias sąlygas eksporto plėtrai buvo įteiktas Lietuvos ambasadoriui Azerbaidžano Respublikoje ir Turkmėnistanui Kęstučiui Kudzmanui.

„Net jei eksportas šiek tiek krito, buvo svarbu, kad bendrovė sudėtingomis ekonominėmis sąlygomis sugebėjo sėkmingai išsilaikyi rinkose, kuriose jau vykdė veiklą ar netgi sugebėjo vykdyti plėtrą ir žengti į naujas rinkas. Iš šių penkių bendrovių, bent 3 savo eksportą padidino“ – teigia Rimantas Šidlauskas, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos, rengiančios šiuos apdovanojimus, generalinis direktorius.

Taip pat apdovanojimuose buvo įteiktos 5 sidabrinės „Darbo žvaigždės“: „Lietuvos geležinkelių“ generaliniam direktoriui Stasiui Dailydkai, „Mantingos“ generaliniam direktoriui Klemensui Agentui, „Klaipėdos vandenų“ generaliniam direktoriui Leonui Makūnui, „Šiaulių tauro televizorių“ generaliniam direktoriui Rimantui Žukauskui, IĮ „Tiktas“ savininkui Rimantui Maženiui, Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų Užsienio ryšių skyriaus vedėjai Linai Kavaliauskienei. Šis apdovanojimas įteiktas šiems žmonėms už jų inovatyvumą, organizuotumą ir požiūrį į vadovaujamų struktūrų veiklą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją