39 metų amžiaus T. Combsas anksčiau valdė palyginti nedidelę pinigų sumą – kelis šimtus milijonų dolerių. Todėl analitikams toks paskyrimas tapo dideliu netikėtumu.

Tačiau pats W. Buffetas pareiškė, jog 3 metus ieškojo „Toddo kalibro“ žmogaus savo aktyvams valdyti. „Mes labai džiaugiamės, kad T. Combsas ateis į mūsų kompaniją“, – skelbia milijardierius.

Manoma, kad 80 metų amžiaus W. Buffetas savo verslą paliks mažiausiai trims įpėdiniams. Generalinis direktorius valdys daugiau nei 70 milijardieriui priklausančių kompanijų padalinių, o dar du žmonės užsiims kapitalo skirstymu ir investicinių portfelių valdymu.

Dabar „Berkshire Hathaway“ valdo akcijas, kurių suma prilygsta 50 milijardų dolerių. Tarp jų yra banko „Wells Fargo“ kontrolinis paketas, o taip pat kreditinių kortelių operatorės „American Express“ akcijos. Be to, W. Buffeto kompanija investavo apie 30 mlrd. dolerių į fiksuotas pajamas atnešančius aktyvus, tokius kaip korporatyvinės ir vyriausybinės obligacijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją