Nuo metų pradžios pardavimai siekė 45,5 mln. Lt ir buvo 3 proc. mažesni nei prieš metus.

Konsoliduoti grupės pardavimai trečiąjį 2010 metų ketvirtį sudarė 17,6 mln. Lt ir buvo 16,6 proc. didesni palyginus su 2009 m. atitinkamu laikotarpiu. Nuo metų pradžios konsoliduoti pardavimai siekė 52,8 mln. Lt. ir buvo 3,2 proc. mažesni nei tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais.

„2010 m. trečiąjį ketvirtį pardavimai užregistravo dviženklį augimą, lyginant su praėjusiais metais ir augo pirmą kartą nuo 2008 m. pirmojo ketvirčio. Galime teigti, kad 2009 m. antrąjį pusmetį buvo pasiektas „dugnas“ nuo kurio pardavimai ėmė stiebtis į viršų. <…> Lietuvos rinkoje aktyviau dirbame su nuosavais prekiniais ženklais, tokiais kaip „Rokas“, „Gunda“ bei „Eko“ modelių linijos, kurių pardavimai auga nežiūrint neigiamų vartojimo tendencijų“, - teigia AB „Utenos trikotažas“ generalinis direktorius Nerijus Vilūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją