„Mažmeninės prekybos rinkoje matome tam tikrų stabilizacijos ir pirmųjų augimo požymių. Antroje 2010 m. pusėje, palyginus su atitinkamais 2009 m. mėnesiais, jau fiksuojamas nedidelis tiek pirkėjų skaičiaus, tiek ir nuomininkų apyvartų augimas“, - sako Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis LT“ Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė.

Pasak jos, pakitusią situaciją Lietuvos mažmeninės prekybos rinkoje vienos pirmųjų įvertino tarptautinius prekių ženklus valdančios bendrovės – pusė iš šiemet Vilniaus „Akropolyje“ atidarytų parduotuvių priklauso tarptautiniams tinklams. Neseniai atidaryta „Pietro Filipi“ drabužių parduotuvė. Planuojama, kad iki metų pabaigos Vilniaus „Akropolyje“ pradės veikti dar 2 nauji nuomininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją