Honkongas yra trečias brangiausias miestas - čia trijų narių emigrantų šeimai per metus prireiks 136,064 tūkst. JAV dolerių. Pagal JAV vadybos konsultacinės bendrovės "Runzheimer International" atliktą tyrimą įsivaizduojama šeima iš Detroito, Mičigano valstijos, kuri per metus pragyvenimui išleisdavo 69,069 tūkst. JAV dolerių, buvo perkeliama į panašias gyvenimo sąlygas 22 pasaulio miestuose.

Buvo atsižvelgiama į būsto kaštus, išlaidas transportui, maisto prekėms, komunalinėms paslaugoms, gydymui ir pramogoms. Aštuntoje vietoje atsidūrė Pekinas (per metus trijų narių šeimai prireiktų 99,422 tūkst. JAV dolerių), gyvenimas kuriame, pasirodo, yra brangesnis negu Los Andžele, Paryžiuje ir Romoje.

Singapūras, kur per metus trijų narių šeimai galui su galu sudurti reikia 114,007 tūkst. JAV dolerių, vos pralenkė Londoną. Pigiausias iš 22 miestų buvo Johanesburgas, čia per metus emigravusiai trijų narių šeimai prireiktų 47,21 tūkst. JAV dolerių

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją