„Vikondai” ilgai vadovavęs politiko Viktoro Uspaskicho dešiniąja ranka laikomas Juozas Gaidamavičius buvo perkeltas į žemesnes pareigas: nuo šiol jis tėra viceprezidentas.

Kalbama, kad pokyčiai „Vikondoje” vyksta V.Uspaskicho žmonos Jolantos Blažytės, kuri yra koncerno komercijos direktorė, iniciatyva. Manoma, jog J.Blažytė siekia didinti savo įtaką koncerno valdyme ir stengiasi, kad atsakingiausios pareigos būtų patikėtos tiems žmonėms, kuriais ji pati pasitiki.

Tuo tarpu naujai iškeptas „Vikondos” prezidentas L.Grikšas permainas paaiškino vidine pertvarka.

"Vikondos" išplatintame pranešime teigiama, kad L.Grikšas taip pat kurį laiką užims ir AB „Krekenavos agrofirma“ generalinio direktoriaus postą.

Koncerno prezidentu buvo ir iki šiol lieka V. Uspaskichas, kuris šiuo metu yra suspendavęs šias savo pareigas, nes yra įsitraukęs į aktyvią politinę veiklą.

Šiuos pokyčius koncerno „Vikonda“ valdymo struktūroje lėmė tai, kad įmonės verslo vystymo strategijoje buvo numatyta didesnį dėmesį skirti vidinių procesų ir sinergijos valdymui.

Atsakomybė už tai buvo patikėta L. Grikšui, kuris jau 12 metų dirba koncerne „Vikonda“ ir yra pasireiškęs kaip iniciatyvus ir taikantis inovacinius verslo valdymo modelius vadovas, skelbiama pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją