Bendrovė „Topo centras“ prieš čempionatą skelbė, kad visi nusipirkę „Samsung LED TV“ televizorių, lietuvių komandos sėkmės atveju galės susigrąžinti dalį pinigų.

Nedaug trūko, kad televizorių pardavėjams reikėtų grąžinti visą sumokėtą kainą – tai buvo pažadėta, jei į Lietuvą atkeliaus pasaulio čempionato auksas. Rinktinei laimėjus bronzos medalius, pirkėjai galės susigrąžinti pusę sumokėtų pinigų.

„Naudinga jau vien tai, kad tokį didžiulį būrį pirkėjų padarėme laimingais. Suorganizavę akciją be jokios apgavystės ir paslėptų sąlygų, o tiesiog padarydami nuolaidas įsigytam televizoriui, manau, gauname pačią didžiausią naudą – pirkėjų pasitikėjimą", – paklaustas, ar įmonei naudinga tokia akcijos pabaiga, sakė „Topo centro“ generalinis direktorius Erlandas Jakubonis.

Pinigus galima susigrąžinti parduotuvėje pateikus pirkimo čekį.

Bendrovės duomenimis, iš viso akcijos metu nupirkta daugiau nei 300 šių televizorių, iš jų maždaug 100 per paskutinę akcijos dieną, kai po sėkmingų startų grupės varžybose krepšinio žiūrovai pagaliau įtikėjo, kad ši rinktinė gali pasiekti daugiau.

Neatskleidžiama, ar suteikus tokio dydžio nuolaidą televizoriui, bendrovei dar pavyko užsidirbti.

Prie indėlio pergalės pridėjo 2,4 proc. palūkanų

Klientai, susigundę banko „DnB Nord“ jau ne pirmą sykį prieš čempionatą rengiama akcija investuoti pagal krepšinio indėlio planą, papildomai sulaukė 2,4 proc. metinių palūkanų.

Pagal šį planą, pusė taupomų pinigų buvo pervedama į terminuotą indėlį, o kitą pusė – į investicinį.

Bankas iš pradžių terminuoto indėlio klientams pusę metų žadėjo 5 proc. metines palūkanas ir po 0,3 proc. nuo kiekvienos lietuvių pergalės. Šalies krepšinio rinktinė laimėjo aštuonis kartus iš devynių galimų, todėl susigundę pasiūlymu pusę metų gaus 7,4 proc. metines palūkanas už savo terminuoto indėlio dalį.

„Manau, kad šiuo metu tai yra neabejotinai didžiausios palūkanos rinkoje. Mes džiaugiamės, kad tikėjome rinktinės sėkme nuo pat pradžių“, – DELFI sakė banko atstovas spaudai Andrius Vilkancas.

Jo duomenimis, dėl 2,4 proc. padidėjusių palūkanų bankas papildomai išmokės apie 170 tūkst. Lt.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sekmadienio vakarą Stambule mažajame finale nugalėjo serbus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją