Per 2010 metų I pusmetį „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialas savo klientams atlygino daugiau kaip 20,2 mln. litų žalų.

„Nors per šį laikotarpį šalies ne gyvybės draudimo rinka toliau traukėsi ir smuktelėjo dar apie 11 proc., atsakingai prisiimamų rizikų bei sėkmingo išlaidų valdymo dėka, mums pavyko užtikrinti stabilią ir pelningą įmonės veiklą, ir net padidinti turto draudimo pardavimus, – teigė „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo generalinis direktorius Kęstutis Motiejūnas.

Pagal pasirašytas įmokas 2010 metų I pusmetį, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, turto draudimo pardavimai padidėjo 4,6 proc. Tuo tarpu šalies ne gyvybės draudimo rinkoje turto draudimo pardavimai sumažėjo apie 16 proc.

Bendrosios civilinės atsakomybės draudimo apimtys „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filiale pagal sudarytas sutartis išaugo 15,4 proc.

Norvegijos kapitalo draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic", priklauso „Gjensidige“ finansinei grupei, kuri šiuo metu valdo trečdalį Norvegijos ne gyvybės draudimo rinkos, vykdo veiklą Danijoje, Švedijoje, Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją