BNS žiniomis, A.Burkovskis pareigų neteks nuo rugpjūčio 25 dienos, vietoje jo viceministru greičiausiai bus paskirtas ūkio ministro patarėjas Daumantas Lapinskas.

A.Burkovskis BNS atsisakė komentuoti šią informacija. Jis telefonu teigė, kad atostogauja ir į darbą grįš rugpjūčio 18 dieną.

"Aš atostogauju ir nenoriu su niekuo bendrauti", - sakė A.Burkovskis.
Ūkio ministro Dainiaus Kreivio patarėja Vita Grigienė BNS sakė, kad Ūkio ministerija šiuo klausimu komentarų neteikia.

Buvęs Lietuvos ekonominės plėtros agentūros (LEPA) generalinio direktoriaus pavaduotojas ir ūkio ministro Dainiaus Kreivio visuomeninis konsultantas eksporto ir investicijų klausimais A.Burkovskis ūkio viceministru paskirtas 2009 metų gegužės mėnesį.

Dirbdamas Ūkio ministerijoje su derėjosi su galimais investuotojais į Lietuvą - Didžiosios Britanijos banku "Barclays", Ispanijos "Sopena Group", tarptautine kompiuterių, technologijų ir IT korporacija IBM.
A.Burkovskis nuo 1992-ųjų dirbo įvairiose finansų institucijose bei verslo įmonėse Lietuvoje ir užsienyje, tarp jų - įmonių grupėje "E energija", bendrovėse "Šiaulių banko investicijų valdymas", "Arthur Andersen".

Jis taip pat daugiau nei 10 metų dėstė įmonių finansus universitetų studentams bei skaitė paskaitas kaip verslo konsultantas.

A.Burkovskis yra baigęs Vilniaus universiteto Fizikos fakultetą, vėliau Ekonomikos fakulteto Tarptautinėje verslo mokykloje įgijo ekonomikos magistro laipsnį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją