„Praėjusių metų rezultatai atspindi verslo aktualijas. Skaičiuojant mėnesius, likusius iki įsiliejimo į bendrą ES rinką, daugelis verslininkų ruošiasi pertvarkyti savo logistikos sektorių, planuodami dalį ar visas funkcijas perduoti logistikos partneriams“, – sakė BLSV pardavimų ir rinkodaros direktorius Gintaras Bingelis.

Pasak jo, į augantį logistikos paslaugų poreikį reaguoja ir rinka – steigiasi logistikos centrai, kuriasi naujos logistikos kompanijos, senosios tobulina esamas paslaugas bei siūlo naujoves. Stiprėjanti konkurencija įtakoja įmonių rezultatus – stabilizuojasi pardavimų augimo tempai.

2002 m. BLSV pervežė 544 tūkst. siuntų - du kartus daugiau nei 2001 metais. Lyginant su 2001 metais, per 2002 m. bendrovės apyvarta augo 59% ir sudarė 10,5 mln. litų.

Pasak G.Bingelio, praėjusiais metais buvo pasiekta keletas BLSV svarbių tikslų. Rugsėjo mėnesį BLSV viena pirmųjų iš logistikos kompanijų gavo ISO sertifikatą. Praėjusiais metais taip pat buvo apsispręsta atsisakyti sandėliavimo verslo, o šių metų pradžioje įsigaliojus pirkimo-pardavimo sutarčiai, jis atiteko UAB „Elfanta“.

„Šiais metais taip pat laukia nemažai svarbių darbų. Vilniuje ir Kaune atidarysime naujus modernius, dalinai automatizuotus siuntų skirstymo terminalus, toliau vystysime ir tobulinsime dabar teikiamas ir diegsime naujas paslaugas, bei vykdysime kitus darbus, kurie yra būtini Lietuvai integruojantis į ES ir kintant verslo sąlygoms“, - sakė G.Bingelis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją