Po reorganizacijos nuo UAB „Akropolis“ atskirtos ir Vilniuje liepos 30 d. užregistruotos UAB „Geležinio vilko projektas“ ir UAB „Akropolis group“, rodo Registrų centro duomenys. Po atskyrimo likusiai įmonei „Akropolis“ patikėta valdyti investicijas Bulgarijoje, dėl to pakeistas ir įmonės pavadinimas – dabar bendrovė vadinasi „Nikola Mushanov projektas“.

„Geležinio vilko projekto“, kurio įstatinis kapitalas yra 219,13 mln. Lt, direktoriumi paskirtas Robertas Mažeikis, „Akropolio“ Investicijų ir eksploatacijos departamento vadovas. Su 25,628 mln. Lt įstatiniu kapitalu įkurtos „Akropolis group“ vadovu tapo Mindaugas Marcinkevičius, „Akropolio“ direktorius ir valdybos pirmininkas.

Planuojama, kad „Geležinio vilko projektas“ valdys nekilnojamąjį turtą Vilniuje, Geležinio vilko gatvėje, o „Akropolis group“ užsiims konsultacijų veikla. Prekybos centrus „Akropolis“ Lietuvoje valdanti UAB „Akropolis LT“ taip pat lieka bendrovei „Akropolis group“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją