Transporto kompanijos direktorius Arūnas Urbonas teigia, kad ypatingi apribojimai žiniasklaidai nebus taikomi. "Mes nesam nusiteikę prieš visuomenės informavimo priemones, tačiau norim, kad tai būtų tvarkinga. Kai susiderinam, kai sutariam - prašau", - sakė jis Eltos korespeondentei.

Apsisprendimą filmavimą ir fotografavimą derinti iš anksto TOKS kompanijos vadovas grindžia tuo, kad į dabar jau neblogą pačios autobusų stoties išvaizdą buvo investuota nemažai pinigų, tačiau neretai ja reklamą savo verslui kuria nelegalūs vežėjai.

"Kai kurie tokie vežėjai netgi atsiveža reklamines firmas ir darosi nuotraukas. Taip ir vieni uždirba, ir kiti", - sako A.Urbonas, reziumuodamas, kad tvarka turi būti.

Vilniaus autobusų stotis buvo rekostruota, nes jos aliuminio konstrukcijos, inžinerinės komunikacijos bei dolomito dangos buvo pasenusios.

Atnaujintas pačios stoties pastatas, kuriame sėkmingai įsikūrė vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų Lietuvoje - "Iki", netrukus dalyje kol kas laisvo stoties pastato ploto įsikurs prekybos pasažas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją