Šiame regione “Neste” turi daugiau nei 500 degalinių, kuriose bus galima atsiskaityti viena kortele. Nauja paslauga gali naudotis visi, kurie turi “Neste” kortelę.

Naujoji “Neste Lietuva” paslauga ypač naudinga tiems asmenims, kuriems dažnai tenka keliauti arba turi verslo partnerius Latvijoje, Estijoje, Suomijoje.

Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikia automatinės A24 tipo degalinės, o Suomijoje – ir automatinės, ir visą aptarnavimą teikiančios.

Tokią paslaugą ketinama plėsti ir į kitas šalis. Jau kitais metais su “Neste” kortele bus galima atsiskaityti ir 35 “Neste” degalinėse Lenkijoje ir bemaž trisdešimtyje degalinių Rusijoje.

Bendrovė “Neste Lietuva” kortelėmis naudojasi maždaug 20 tūkstančių pirkėjų. Kortelės turėtojams be nuolaidos degalams, gali būti suteiktas 45 dienų kreditas, nemokama išsami pasibaigusio mėnesio ataskaita apie pirkimus “Neste” kortele.

Suomijos kompanija "NESTE" šiandien - Suomijos korporacijos "Fortum" padalinys. Lietuvoje pradėjo dirbti 1991 m.

Jau po metų Vilniuje pastatė pirmąją vakarietiško tipo degalinę, kurioje veikė parduotuvė, kavinė. 1999 m. "NESTE Lietuva" pirmieji mūsų šalyje pradėjo statyti automatines degalines. Dabar bendrovė Lietuvoje turi 28 degalines ir yra automatinių degalinių tinklo lyderė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją