Dienraščio šaltinių teigimu, „Pieno žvaigždės" kartu su Europos rekonstrukcijos ir plėtros banku gali įkelti koją į Baltarusiją. Šaltiniai sako, kad stambieji pieno perdirbėjai vis aktyviau žvalgosi naujų žaliavų bei gamybos rinkų, ir mini, kad „Pieno žvaigždės" planuoja pirkti stambią pieno perdirbimo bendrovę Baltarusijoje.

Teigiama, kad „Pieno žvaigždžių" investicijų Baltarusijoje partneris būtų Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas. Pastarojo fondas anksčiau buvo investavęs į „Rokiškio sūrį".

„Mus tikrai domina plėtros galimybės už Lietuvos ribų ir tuo domimės keletą metų, bet šiuo metu jokių derybų nėra”, - sako Linas Sasnauskas, bendrovės vykdomasis direktorius.

Anot Gintaro Bertašiaus, Vilkyškių pieninės vadovo, dabar nesidairoma ko nors įsigyti, o Daliaus Trumpos, „Rokiškio sūrio” valdybos pirmininko, tikinimu, bendrovė konkrečių siūlymų investuoti Baltarusijoje nėra gavusi.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją