Jos šiai užduočiai įvykdyti įsteigė UAB "Ogmios Hanner centras" (OHC).

Originalus statinys užima 15 tūkst. kv. metrų. Prekybos centre įsikurs apie 40-50 įvairių kompanijų, o biurų bloką numatoma pradėti nuomoti po Naujųjų metų.

Povandeninį laivą primenantį pastatą suprojektavo architektas Remigijus Bimba.

"Ogmios centro" ir "Hanner" investicijos į projektą viršija 40 mln. litų. Tikimasi, kad jos atsipirks per 7-10 metų.

"Domus galerija" koncepcija nuo pagrindinio konkurento "Senukų" prekybos centrų skiriasi - galerijoje nebus prekiaujama cementu ar kitomis statybos medžiagomis. Tai ne statybininkams, o daugiau būsto įrengimui ir individuliam vartotojui skirtas centras. Jis orientuojasi į vidutinį ir didesnes pajamas gaunantį pirkėją.

Daugiau kaip 10 tūkst. kv. metrų prekybos centre įsikūrė "Dvarčionių keramikos", "Vesidos", "Ardenos", "Hidruvos", "Resanos", "Butekos", "Vainetos", "Dubingių" ir kitų bendrovių parduotuvės.

"Mūsų tikslas - įtikti lankytojui ir siekti, kad jis prekybos centre praleistų kuo daugiau laiko. Jame bus ir kas nors ypač "šilto", - spaudos konferencijoje sakė OHC direktorius Arūnas Tamauskas.

Be parduotuvių, čia veiks itališko maisto restoranas, dviejų bankų padaliniai, vaikų žaidimų kambarys, bus teikiamos kitos įvairios paslaugos.

"Manome, kad namas atspindi naują erą - statybos medžiagų ir interjero", - teigė architektas R.Bimba.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją