Milijonierius politikas tikina, kad jam priklausantis Kėdainių koncernas „Vikonda“ nesiruošia investuoti Lietuvoje, o žvalgosi veiklos užsienyje. V.Uspaskicho nuomone, dabartinė valdžios politika veda į visišką šalies praskolinimą. Esą ateityje milijardinės skolos Lietuvos įmonėms taps nepakeliama našta.

Anot jo, jo šeimos verslui, „kaip ir daugeliui sekasi sunkokai.” „Turėjome atleisti dalį darbuotojų, mažinti atlyginimus, didinti našumą. Pati gamyba fiziškai sumažėjo 7-8 proc., apyvarta – 15 proc., o koncerno pelnas – 5-7 proc. Mūsų statybos įmonės „Vikstata“ apyvarta krito net 50 procentų”, - teigia politikas.

Jo šeimos įmonės ieško naujų eksporto rinkų ne tik Europos Sąjungoje, nes „ten rinka perpildyta.” Lietuvoje taip pat neplanuoja jokios plėtros, nes esą čia neapsimoka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją