Ypač populiari buvo "Vaikų šalis" - vienintelė paroda Baltijos šalyse, pristatanti produkciją, skirtą būsimoms mamoms, kūdikiams ir vaikams. Šiemet parodoje dalyvavo 60 kompanijų iš Lietuvos, Latvijos, Izraelio.

Ypač aktyvūs buvo žaislų gamintojai bei prekybininkai. Lankytojai turėjo progos susipažinti su 7-iais Lietuvos žaislų gamintojais, pirmą kartą parodoje dalyvavo užsienio kompanijos, gaminančios didaktinius žaislus.

Paroda "Jūsų namai" šiemet tapo ne tik namams, interjerui, buičiai skirtų daiktų muge, bet ir originalių namų dekoravimo idėjų šaltiniu. Joje savo produkciją ir dekoravimo idėjas pristatė 74 firmos iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos. Tarp dalyvių - 17 tautodailininkų ir amatininkų.

Labai daug žiūrovų pritraukė jau 23 kartą vykusi floristų darbų paroda-konkursas "Žiemos puokštė". Šiemetinio konkurso temos buvo: "'Floristinė sienelė", "Šventinis stalas vestuvių sukakčiai", "Nuotakos dekoras", "Staigmena". Taip pat 12 individualių floristų ir gėlių salonų parodoje demonstravo naujametines-kalėdines vitrinas "Su Šv. Kalėdom".

Šiemet didįjį konkurso prizą laimėjo Inga Šinkūnaitė (firma ''Magonija", Kaunas). Pirmoji premija buvo įteikta tos pačios firmos atstovei Dainai Guliokienei, antroji - Natalijai Leonienei (firma "Ogmios gėlės", Vilnius) bei trečioji - Redai Kazokevičienei (firma "Floros simfonija", Kaunas).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją