"Lietuvos telekomo" akcininkas finansų makleris Kęstutis Kupšys nuo praėjusių metų rugsėjo bando susipažinti su valdybos posėdžių protokolais, tačiau generalinio direktoriaus Tapio Paarmos vadovaujama bendrovės administracija bando bet kokiais būdais išvengti protokolų turinio atskleidimo. Dalinį apylinkės teismo sprendimą finansų makleris apskundė apygardos teismui, o šis bylą vėl perdavė nagrinėti žemesnės instancijos teismui, teigiama bendrovės "Verslo konsultacijų spektras" antradienį išplatintame pranešime spaudai.

Bylai skirtą tinklapį administruojančio finansų analitiko Vytauto Plunksnio teigimu, ginčo eiga ir šalių argumentai turėtų būti itin įdomūs kapitalo rinkos profesionalams, neabejingiems rinkos funkcionavimo gerinimo ir investuotojų teisių gynimo klausimams.

"Džiugu, kad atidarytas tinklapis, kuriame kiekvienas norintis gali rasti autentiškų dokumentų. Ginčas užsitęsė, tačiau tai tik parodo, kad investuotojų ne turtinių teisių gynimo mechanizmai Lietuvoje veikia ne taip, kaip norėtųsi", - teigė finansų makleris Kęstutis Kupšys.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją