„Dėl techninių kliūčių kazino laikinai neveiks“, – taip skelbia kukli lentelė prie įėjimo į GCW laisvalaikio centre A.Vienuolio gatvėje įsikūrusius lošimo namus. GCW darbuotojai apie stabdomą veiklą sužinojo tos pačios dienos, kai turėjo palikti darbovietę, rytą, nors valdybos nariai sprendimą priėmė dar praėjusią savaitę.

„Atlyginimų mums nemokėjo nuo vasario. Kažkiek sumokėjo tik tiems, kurie turi vaikų. Tačiau per susirinkimą, kai buvo paskelbta apie stabdomą veiklą, mums pasakė: „Pinigų nėra“. Žinant mūsų akcininkus ir vadovus, tai reiškia, kad nebandytume kelti triukšmo, nes vis tiek nieko negausim“, – dienraščiui pasakojo gatvėje atsidūrę darbuotojai.

„Žinom, žinom“, – tokiais žodžiais į dienraščio žurnalistės skambutį atsiliepė Valstybinės lošimų priežiūros komisijos (VLPK) pirmininkas Edmundas Tiesnesis. Anot jo, GCW neveikia nuo gegužės 2 d., tačiau oficialiai neinformavo komisijos apie stabdomą veiklą.

„Nieko negaliu komentuoti“, – tik tiek tepasakė GCW direktorius S. Buivydas, paklaustas, kodėl įmonė sustabdė veiklą. Jis nekomentavo, ar įmonė rengiasi bankroto procedūroms, ar bus išmokėti atlyginimai darbuotojams. „Paskambinkite vėliau. Dabar tikrai nieko negaliu komentuoti“, – kartojo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją