Anot bendrovės, veiklos strategija yra nukreipta į bendradarbiavimo sutarčių sudarymą su jau esamais viešbučiais ir jų prijungimą prie „Choice“ viešbučių tinklo. Anot įmonės, „Choice Hotels Baltic” šiuo metu veda derybas su daugeliu regiono viešbučių atstovų.

„Aš žinau, kad yra daug tokių viešbučių savininkų, kurie jaučiasi vieniši dabartinėmis krizės sąlygomis ir mielai norėtų pasinaudoti galimybėmis, kurių suteikia prisijungimas prie „Choice“ viešbučių tinklo. 2009 metų rezultatai rodo, kad bendradarbiavimas su „Choice“ padidino mūsų viešbučio klientų skaičių ir pajamas, lyginant su ankstesniais metais“, - sako K.M. Cakste.

„Sunkūs laikai yra gera galimybė pradėti galvoti kitaip. Tikime, kad mūsų investicijomis mes galime padėti iš krizės išsivaduoti Estijos, Latvijos ir Lietuvos viešbučiams. Nepaisant sudėtingos ekonominės padėties Baltijos šalyse, jos mūsų klientams tebėra patrauklios tiek kaip kaimynės ir prekybos partnerės, tiek ir kaip galutinis laisvalaikio kelionių tikslas. Būtent dėl to dabar yra geras laikas plėtrai“, – mano „Choice Hotels Scandinavia“ vykdomasis direktorius ir koncerno vadovas Torgeiras Silsethas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją