Tai BNS teigė "Snaigės" stebėtojų tarybos pirmininkas Vygandas Jūras, atstovaujantis vienam iš įmonės akcininkų "Baltic Investment Fund Management".

Suomijos investicijų valdymo kompanijos "Baltcap Management" valdomam fondui "Baltic Investment Fund Management" priklauso 21,13 proc. "Snaigės" akcijų.

Pasak V.Jūro, du iš trijų potencialių "Snaigės" akcijų pirkėjų jau atliko detalią įmonės analizę. "D erybos, galima sakyti, prasidės jau kitą savaitę - su vienu investuotoju jau galima sėsti prie derybų stalo", - sakė jis.

"Snaigės" stebėtojų tarybos pirmininko teigimu, Alytaus įmonė jau dabar bendradarbiauja su kai kuriais potencialiais pirkėjais. Ar "Snaige" domisi didžiausia Europoje elektrotechnikos gamintoja "Electrolux", V.Jūras nei patvirtino, nei paneigė.

"Snaigė" taip pat bendradarbiauja su "Electrolux" grupės įmone "Zanussi" bei Italijos šaldytuvų gamybos įrangos gamintojomis "Cannon Alfros", "Comi" ir kitomis.

Pasak V.Jūro, visi potencialūs investuotojai yra gana rimti, todėl derybose svarbiausia bus akcijų kaina.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją