Agentūros duomenimis, pernai metais kaip finansinės konsultantas „SEB Group” konsultavo dėl 6 sandorių, kurių vertė - 506 mln. dol. (1,3 mlrd.), kaip teisinis patarėjas „Raidla Lejins & Norcous“ konsultavo dėl 784 mln. JAV dol. (2 mlrd. Lt) vertės 13 sandorių. „Sorainen” konsultavo dėl 14 sandorių, kurių vertė 150 mln. dol. (384 mln. Lt).

Pagal sandorių sumas „SEB Group” lyderiavo Estijoje ir Lietuvoje, kai Latvijoje – „PricewaterhouseCoopers”. Tarp teisininkų Lietuvoje ir Latvijoje pirmavo „Sorainen” , Estijoje - „Raidla Lejins & Norcous“.

Pagal sandorių skaičių tarp finansinių patarėjų „SEB Group” užima 8 vietą Centrinėje ir Rytų Europoje. Tarp teisininkų „Sorainen” pagal sandorių skaičių užima 8 vietą, „Raidla Lejins & Norcous” – 9 vietą Centrinėje ir Rytų Europoje. Pagal sandorių sumą nei viena iš bendrovių į dešimtukus nepatenka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją