Turnyro organizatoriai - bendrovės "Cesim biznio modelis" direktorius Jonas Butautis ir Tarptautinės aukštosios vadybos mokyklos (ISM) Biznio mokymo centro direktorius Vilius Žemaitis penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje teigė, kad toks turnyras kasmet sulaukia vis daugiau dėmesio.

J.Butautis sakė, kad verslo profesionalų turnyras vyksta jau trečius metus. Pirmaisiais metais jis buvo rengiamas tik Lietuvoje. Šiais metais turnyras jungia jau keturias valstybes - Lietuvą, Latviją, Estiją ir Suomiją.

"Turnyro plėtrą nulėmė visose šiose valstybėse išaugęs efektyvios bei profesionalios vadybos ir vadybininkų kvalifikacijos kėlimo poreikis", - teigė J.Butautis.

"Baltic Business Challenge" dalyviams suteikia galimybę valdyti dirbtines įmones itin panašiomis į realias sąlygomis.

"Turnyras pagrįstas rinkos modeliavimo metodika ir yra skirtas verslo profesionalams. Įvairių sričių specialistai gali panaudoti savo srities žinias, įgyti papildomų žinių, patirties bei išmokti dirbti komandoje. Be to, tai yra virtualus turnyras, kuris neatitrauks dalyvių nuo kasdieninio darbo ritmo", - sakė J.Butautis.

Anot jo, turnyro dalyviai susipažins su progresyvia mokymo metodika, ugdys analitinį mąstymą operatyviai priimdami teisingus verslo sprendimus.

Turnyre dalyvaujančios komandos burtų keliu bus suskirstytos į įvairius pogrupius, kurie atitiks skirtingas dirbtines rinkas. Dvi geriausiai pasirodžiusios komandos pateks į finalą, kur kovos dėl profesionaliausios verslo sprendimų Baltijos šalyse komandos vardo. Laimėtoja bus paskelbta šių metų birželio 14-15 dienomis Vilniuje. Informacija apie turnyro eigą bus skelbiama interneto svetainėje www.bbc-info.com , kurioje nuo gegužės 21 dienos taip pat bus galima išbandyti savo jėgas virtualiame investiciniame žaidime.

Žaidimas tiesiogiai susijęs su verslo profesionalų turnyru, kadangi jo dalyviai, turėdami vienodas virtualias pinigų sumas, formuoja investicinį portfelį iš "Baltic Business Challenge" turnyre dalyvaujančių kompanijų akcijų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją