Valdybos pirmininku antrajai kadencijai perrinktas Sigitas Bubnys. Antrąją kadenciją valdyboje taip pat lieka Talvaldas Ikvildas iš Plungėje įsikūrusios „Žemaitijos valstiečių kredito unijos“, Nijolė Petraitienė iš „Jurbarko kredito unijos“ ir Ramūnas Stonkus iš Naujosios Akmenės kredito unijos „Tikroji viltis“. Naujais valdybos nariais išrinkti Vincentas Macijauskas iš „Raseinių kredito unijos“, Otilija Stirkienė iš „Biržų kredito unijos“ ir Ramūnas Džiugas iš „Pakruojo ūkininkų kredito unijos“.

Naujuoju stebėtojų tarybos pirmininku išrinktas buvęs stebėtojų tarybos narys Vytautas Barsteiga iš Telšiuose įsikūrusios kredito unijos „Germanto lobis“. Iki šiol stebėtojų tarybai pirmininkavęs „Kauno arkivyskupijos kredito unijos“ atstovas, kunigas Jonas Stankevičius, kartu su anksčiau valdyboje buvusia Genovaite Kimbriene iš „Šilutės kredito unijos“, išrinkti naujosios stebėtojų tarybos nariais.

Lietuvoje šiuo metu veikia 67 kredito unijos, 61 iš jų vienija Lietuvos centrinė kredito unija. Lietuvos kredito unijoms priklauso daugiau nei 100 tūkst. narių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją