Prekybos ir gamybos bendrovė "LiK", kurios veiklos sritis - diegti patentus ir prekinius ženklus, paskelbė Baltarusijos savaitraštyje "Belorusy i rynok" antradienį, kad parduoda šį prekinį ženklą.

"Sociologijos apklausos rodo, kad šiandien 90 proc. baltarusių pasirengę pirkti produkciją su tokiu prekiniu ženklu... Mes užregistravome šį prekinį ženklą visoms prekių grupėms. Tai arbata, kava, pieno produktai, odekolonas... Iš tikrųjų tai labai brangus prekinis ženklas", - agentūrai "Reuters" sakė bendrovės atstovas Sergejus Lavyšas.

A.Lukašenka , kuris vadovauja Baltarusijai nuo 1994 metų, jau nuo pirmųjų valdymo metų žinomas šalyje ir už jos ribų pravarde "Batka".

Bendrovė praneša, kad ji jau užregistravo prekinį ženklą Rusijoje ir Ukrainoje, bet nepavyko jo užregistruoti Baltarusijoje.

"Batka" - tai, žinoma, Baltarusijos prekinis ženklas, ir ši produkcija turi būti gaminama Baltarusijoje... bet Baltarusijoje jį mums, deja, taip ir nebuvo leista užregistruoti", - sakė bendrovės atstovas.

Pats Baltarusijos lyderis anksčiau ne kartą davė suprasti, kad pravardė "Batka" jam patinka.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją