Vilniečiai kol kol savo planų neatskleidžia, tačiau neneigia, kad už palankią kainą sutiktų pasitraukti iš šio verslo. Žilvinas Marcinkevičius, "Vilniaus duonos" generalinis direktorius, pabrėžia, kad laukia ne investuotojo, o naujo šeimininko.

Ignas Staškevičius, AB "Vilniaus prekyba" generalinis direktorius, VŽ neatskleidžia "Vilniaus duona" besidominčios kompanijos, tačiau patvirtina, kad jos užsakymu UAB "PricewaterhouseCoopers" atlieka bendrovės auditą. Jos išvados turėtų būti pateiktos liepos pabaigoje.

"PricewaterhouseCoopers" 1999 m. atliko "Vilniaus duonos" metinį finansinį auditą, tačiau dabar keliami visiškai kitokie klausimai",– pasakoja p. Staškevičius.

Jo teigimu, "po to ir paaiškės, ar bus kalbama apie bendrą veiklą, ar ne". Ponas Staškevičius patikslina, kad kol kas su "Vilniaus duona" besidominčia užsienio kompanija jos pasiūlymai dar nėra konkrečiai aptarti. Vis dėlto jis pripažįsta, kad "yra kaina, už kurią vilniečiai parduotų jiems priklausančias duonos kepyklų (vilniečiai turi ir AB "Panevėžio duona" akcijų) akcijas".