Baltarusijos ekonomikos viceministras Piotras Žabko tikino, kad Baltarusija žengia laisvosios rinkos link. Anot jo, šiuo metu Baltarusijos siekis yra pritraukti kuo daugiau investicijų iš užsienio sudarant joms palankias sąlygas, taip pat gerinti šalies bendrovių privatizavimo galimybes.

Lietuvos ūkio viceministras Arnoldas Burkovskis patvirtino, kad Baltarusija iš tiesų gerina verslo aplinką. Tačiau, jo teigimu, mūsų krašto verslininkai turėtų atsargiai vertinti savo verslo plėtros galimybes kaimynų šalyje.

"Baltarusiai gerina verslo aplinką, tačiau į visus signalus, kurie ateina kaip aplinkos gerinimas ar jų įstatymų pakeitimas, aš vis tiek siūlyčiau žiūrėti atsargiai. Informacijos yra daug ir prieštaringos. Tad labai siūlyčiau visiems ne tik pasinaudoti galimybe išgirsti oficialų požiūrį, bet ir tiesiogiai sužinoti apie ten dirbančių ir patirties šioje šalyje turinčių asmenų problemas" , - žėrė rekomendacijas ūkio viceministras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją