Prieš auditą "Rokiškio sūris" skelbė šiemet per pusmetį uždirbęs 4,916 mln. litų konsoliduoto neaudituoto grynojo pelno.

Konsoliduota pieno perdirbimo grupės apyvarta šiemet pirmąjį pusmetį po audito nepasikeitė - sudarė 168 mln. litų ir buvo beveik tokia pati, kaip praėjusiais metais per šešis mėnesius - 168,16 mln. litų. "Rokiškio sūrio" įmonių grupė pernai pirmąjį pusmetį dėl JAV dolerio kurso smukimo patyrė 6,803 mln. litų nuostolių.

"Rokiškio sūrio" įmonių grupę sudaro keturi filialai - Rokiškio, Utenos, Ukmergės ir Eišiškių bei trys antrinės įmonės - Varėnos, Ignalinos ir Švenčionių pieninės. Iš jų vien pieną superka Eišiškių ir Švenčionių padaliniai, o likusieji užsiima gamyba.

Grupė planuoja 2003 metus baigti pelningai ir pasiekti apie 400 mln. litų apyvartą. Pernai "Rokiškio sūrio" įmonių grupė patyrė 5,966 mln. litų nuostolių, konsoliduota apyvarta buvo 374,15 mln. litų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją