Trys buvę įmonių grupės akcininkai Rimantas Bukauskas, Arūnas Mačiuitis ir Remigijus Lapinskas pardavė visas valdytas akcijas likusiems keturiems akcininkams ir įsigijo 100 proc. „Siemens“ arenos, bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ bei įmonės „Panevėžio arena“, užsiimančios „Cido“ arenos valdymu, akcijų. Sandorių sumos neatskleidžiamos.

Anot bendrovės, visi įmonių grupei priklausančių bendrovių įsipareigojimai ir sutartys lieka galioti, nesikeičia ir įmonių vadovai. ICOR valdybos pirmininku lieka Andrius Janukonis, o direktoriumi – Julius Dovidonis. ICOR akcininkai – A. Janukonis, Linas Samuolis, Gintautas Jaugielavičius ir Darius Leščinskas.

„Rubicon group“ - įmonių grupė, vienijanti keliasdešimt bendrovių. Bendrovių veiklos sferos – pramonės ir inžinieriniai sprendimai, pastatų priežiūros ir komunalinių paslaugų verslas, energetika, pramogos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją