„A. Cyba yra ilgametis įmonės darbuotojas, įgijęs daug specifinių veiklos srities žinių, jo kaip vadovo kompetencijos bus itin vertingos įmonei vystyti ir jos sėkmei užtikrinti“, – pranešime spaudai cituojamas A. Barštys.

A. Cyba iki šiol ėjo „Finasta Asset Management“ direktoriaus pareigas. „Finastoje“ jis yra dirbęs finansų analitiku, fondų valdytoju, vadovavo fondų valdytojų komandai, pastaraisiais metais vystė bendrovės privataus kapitalo verslo sritį. Jis taip pat yra UAB „Finasta Asset Management“ valdybos narys, IPAS „Finasta Asset Management“ (veikiančios Latvijos rinkoje) stebėtojų tarybos narys.

AB „Finasta Holding“ valdomos UAB „Finasta Asset Management“ veikla apima pensijų, investicinių fondų ir individualių portfelių valdymą. Įsteigta 2003 m. bendrovė valdo dešimt investicinių, šešis antros pakopos ir du savanoriško kaupimo pensijų fondus, taip pat daugiau nei aštuoniasdešimt individualių klientų portfelių. Iš viso bendrovės valdomas turtas viršija 233 mln. litų, o klientų skaičius – 54 tūkst.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją