CKT įkurtas ekologiškų mobiliųjų turgelių pavyzdžiu, tačiau nuo šiol turgus bus stacionarus.

„CKT atsirado labai tinkamu laiku, kuomet ūkininkams nėra patys lengviausi laikai. Startavome Vilniuje su mobiliaisiais turgeliais, o Kaune nuo šiol veiks stacionarus turgus. Čia bus galima įsigyti ne tik sveikų bei ekologiškų produktų, bet ir labai skanių“, - atidarymo ceremonijoje kalbėjo Žemės ūkio rūmų direktorius Remigijus Urbonas.

Turgus „Urmo“ teritorijoje veikė ir anksčiau, tačiau dabar jis tapo gerokai didesnis bei šiuolaikiškesnis.

„Jau senokai planavome įkurti specializuotą turgų. Vėliau atsirado poreikis plėstis ir nuo 2 tūkst. kv. metrų išsiplėtėme iki 7 tūkstančių. Naująją turgaus dalį rekonstruoti baigėme rugsėjo mėnesį, o visai neseniai baigti darbai ir pieno bei žuvies skyriuose. CKT galima rasti maitinimo įstaigų, kepyklėlių, taip pat savo produkciją pristato Lietuvos ekologiniai ūkiai. Manome, kad tai vienas moderniausių turgų Lietuvoje“, - DELFI sakė prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją