Deja, pavyzdžiui, apie 60 žmonių įdarbinęs pramogų centras "Laukinių vakarų salūnas" birželį buvo priverstas prašyti jų eiti po keletą dienų nemokamų atostogų.

Kurorte įsidarbinę aplinkinių rajonų gyventojai, negaudami atlyginimų, negali išgyventi Palangoje, ir grįžta namo. Šalies turizmo departamento informacijos, analizės ir kontrolės skyriaus vedėja Rima Jakytė mano, kad brangiam Palangos kurortui rimtą konkurenciją sudaro atpigęs poilsis užsienyje.

Pavyzdžiui, birželio mėnesį viena savaitė poilsio su pusryčiais 2 - 3 žvaigždučių viešbutyje Turkijoje siūlyta vos už 650 - 700 litų. Tuo tarpu Palanga, kurioje kainos dažnai didesnės, negali prilygti Turkijos kurortams.

Išradingai dirba Šventosios restorano "Paršelio rojus" savininkas Gintautas Rekašius, rašoma kitame šsštadienio "Lietuvos ryto" rašinyje. Jis įsigijęs 15 iš latekso pagamintų įvairių žinomų žmonių kaukių. Dabar po jo restoraną vaikšto ir lankytojus linksmina net Irako diktatorius S. Husseinas.

Naujas kaukes G. Rekašius užsisakinėja internetu. Bėda, kad populiariausias kaukes dažnai tenka restauruosi. Jas sugadina įkaušę tautiečiai, kurie graibsto už kaukių, plėšo ausis ar nosį.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją