Per pirmą šių metų pusmetį kompanijos pardavimai išaugo 36 proc. (lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai) ir sudarė 6,5 mln. litų.

Sparčiausiai augo tarptautinių siuntų skaičius - palyginus 2002-ųjų ir šių metų pirmo pusmečio rezultatus, šių siuntų skaičius išaugo daugiau nei 90 proc.

“Artėjant Lietuvos narystei ES, šalies įmonėms atsiveria naujos galimybės plėstis, siūlyti naujas paslaugas klientams, ieškoti naujų partnerių. Tai įtakoja ir įmonių logistikos organizavimą. Siekdamos patenkinti kliento poreikius ir išlikti konkurencingos, vis daugiau įmonių nusprendžia nebeinvestuoti į savo transporto ūkį, bet pirkti logistikos kompanijų paslaugas,” – sakė BLSV pardavimų ir rinkodaros direktorius Gintaras Bingelis. Pasak jo, įtikinantis to pavyzdys - mažmeninės prekybos tinklo “VP Market” vadovų sprendimas atsisakyti logistikos padalinio ir naudotis transporto bendrovių paslaugomis.

BLSV atstovo teigimu, dabartinė rinkos situacija leidžia “Bizpak” tikėtis sėkmingų 2003 metų ir planuoti 13.5 mln. litų metinius pardavimus.

Ruošdamasi Europos siuntų pristatymo rinkos pokyčiams praėjusių metų vasarą BLSV pasirašė frančizės sutartį su vienu didžiausiu Europoje siuntų pristatymo tinklu DPD (Direct Parcel Distribution) ir įgijo galimybę naudotis vienu iš didžiausių Europoje verslo siuntų pristatymo tinklu, šiuo metu jungiančiu 25-ias Europos valstybes. Jau nuo praeitų metų siuntos iš Europos pasiekia Lietuvą naudojantis vieninga DPD sistema.

„Baltic Logistic System Vilnius“ yra dukterinė bendrovės „Baltic Logistic System International“ (BLS-I) įmonė Lietuvoje. Šešiose šalyse, t.y. Rusijoje, Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Švedijoje, bendrovė yra įdarbinusi apie 750 žmonių. Pagrindinė bendrovės veiklos sritis yra paslauga „Bizpak“, t.y. paprastas ir patikimas verslo siuntų pristatymas „nuo durų iki durų“. BLS-I, kurios centrinė būstinė yra Stokholme, priklauso Švedijos Karališkajam Paštui - bendrovei, turinčiai 365 metų patirties siuntų pristatymo ir logistikos srityje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją