Įrenginių tiekimo sutartis UAB “PakMarkas” pasirašė su pasaulinės chemijos pramonės kompanijos “Du Pont” atstovais Lietuvoje UAB “Abrosa” bei Belgijos kompanija “Esco-Graphics”.

Naujieji “Du Pont” ir “Esco-Graphics” įrenginiai suteiks “PakMarkui” konkurencinių pranašumų – jie leis ne tik greičiau ir kokybiškiau atlikti užsakymus, bet tai bus galima pasiekti žymiai sumažinus žalingą poveikį aplinkai. Pradėjusi naudoti naujausias technologijas bendrovė planuoja praplėsti klientų ratą ne tik Lietuvoje, Baltijos šalyse, tačiau ir kitose Rytų Europos valstybėse, nes tokios įrangos šiame regione kol kas daugiau niekas neturi.

Žymiai sumažins taršą

“Galėsime greičiau įvykdyti užsakymus, neturėsime problemų su skiediklių utilizavimu ir išmetamo oro valymu, būsim efektyvesni - su mažiau žmonių galėsime atlikti daugiau darbų. Kai pas konkurentus dirbs 3 pamainos, mums užteks vienos”, - sako “PakMarko” marketingo direktorius Ronaldas Vaitekūnas.

Anot jo, “Du Pont” “Cyrel FAST” spaudos formų gamybos įranga yra revoliucinė. Pirmiausiai ji leidžia padidinti gamybos našumą – formų gamybos procesas sutrumpėja nuo 2 val. iki 45 min., tai yra beveik tris kartus. Taip pat ši įranga yra ekologiškiausia lyginant su bet kuria kita alternatyvia fleksografinių formų gamyba pasaulyje.

Kompanijos marketingo direktorius įsitikinęs, kad šių investicijų į pažangiausias technologijas dėka UAB “PakMarkas” taps geriausiai technologiškai apsiginklavusia įmone ne tik Baltijos šalyse, bet ir visoje Rytų Europoje.

Naujoji “Du Pont” bei “Esco-Graphics” įranga bus instaliuota įmonėje jau šių metų rugsėjį, o investicija turėtų atsipirkti per 3 metus. Kartu su šia investicija šiemet bendrai “PakMarkas” yra suplanavęs gamybos modernizavimui ir plėtrai skirti 4 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją