1989 metais baigęs Oksfordo universitetą, Ch. Butleris pradėjo dirbti PwC Londono biure. Pirmą kartą į Lietuvą jis atvyko 1994 metais, kai dirbo bankininkystės sektoriaus projekte. Vilniuje Ch. Butleris gyvena ir dirba nuo 1997 metų.

Naujasis PwC vadovas Lietuvoje padėjo įkurti Britų prekybos rūmus Lietuvoje ir aktyviai dalyvauja jų veikloje. PwC vadovo Lietuvoje pareigose Ch. Butleris pakeitė Cameroną G. Greavesą (Kameroną G. Gryvsą), kuris jas ėjo nuo 2001 metų liepos, o dabar persikelia dirbti į Rygą, kur bus vyriausiuoju partneriu Latvijoje. K. G. Gryvsas ir toliau bus mokesčių bei teisės paslaugų vadovu Baltijos šalims.

"PricewaterhouseCoopers" yra didžiausia pasaulyje verslo paslaugų organizacija, ji turi daugiau kaip 125 tūkst. darbuotojų 142 šalyse. Lietuvoje firma veikia nuo 1993 metų ir turi apie 80 darbuotojų. PwC Lietuvoje teikia audito ir konsultacijų paslaugas, taip pat mokesčių paslaugas. Vilniaus 7-oji advokatų kontora, asocijuota su "PricewaterhouseCoopers", teikia teisės paslaugas.

Visos PwC tinklo firmos narės vadinamos "PricewaterhouseCoopers", kiekviena iš jų yra atskiras ir savarankiškas juridinis vienetas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją