„Džiaugiuosi prisijungęs prie žemės ūkio produkcijos perdirbimo lyderės Lietuvoje ir tikiu, kad laimi tik tie, kurie greitai sugeba keistis ir racionaliai valdyti įmonių išteklius. Be to, manau, kad mano pagalba vadovybei tobulinant verslo valdymo modelį, kur pagrindinis dėmesys bus skiriamas organizuoti ir vystyti verslo valdymą taip, kad viskas veiktų vieningoje sistemoje ir mažiau priklausytų nuo atskirų žmonių asmenybių, bus svarbi. Manau, kad mano patirtis ir žinios bus naudingos bendrovei, kuriai, kaip ir kiekvienai kitai, šiuo metu tenka susidurti su sparčiai besikeičiančia aplinka.“ – pažymėjo D. Masionis.

40 metų Darius Masionis 1995 m. su pagyrimu baigė VU Ekonomikos fakultetą, taip pat yra įgijęs Finansų valdymo sertifikatą Šefildo Universiteto vadybos mokykloje Didžiojoje Britanijoje bei 2001 m. apsigynęs MBA diplomą Skandinavijos tarpautinėje vadybos institute ir šiame institute 2009 m. baigė Energetikos verslo valdymo programą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją