„Rubikon“ prekybos centras renovuotas bendradarbiaujant su stambiausiu Vokietijos statybinių medžiagų pardavėju, koncernu E/D/E. „Naujajame mūsų centre įdiegti vokiškos kokybės standartai užtikrina Europos Sąjungos šalių lygio paslaugas ir prekes“, - sakė „Rubikon Prodimpeksas“ generalinis direktorius Remigijus Lapinskas.

Pasak jo, nuo šiol Šiauliai nenusileis kitiems didiesiems Lietuvos miestams, kuriuose jau veikia stambiausi „Rubikon“ prekybos centrai. Šiauliečių jau įvertinto centro prekybos salių plotas viršija 3000 kv. m, jame parduodamos daugiau nei 15 tūkst. pavadinimų prekės statyboms, būsto remontui ir kasdienei buičiai. „Rubikon“ Šiauliuose įkūrė 35 naujas darbo vietas.

„Naujasis prekybos centras išsiskiria modernia įranga ir nepriekaištingu aptarnavimu, tačiau prekės iš plataus „Rubikon“ asortimento prieinamos kiekvienam mūsų klientui“, - teigė R.Lapinskas.

Jau nuo šių metų birželio naujajame „Rubikon“ taip pat veiks lauko prekybos plotas, užimantis apie 600 kv. m. Čia pirmą kartą Šiauliuose po atviru dangumi bus prekiaujama gabaritinėmis ir grubiomis statybinėmis medžiagomis.

Atnaujintas Šiaulių „Rubikon“ įsikūrė pirmajame mieste verslo centre „Ogmios“, kuriame veikia dešimtys įvairių parduotuvių. „Suformuotas centras, kuriame šiauliečiai ras visas reikalingas paslaugas vienoje vietoje. Tai patogu miesto gyventojams ir naudinga Šiauliuose savo veiklą plečiančioms įmonėms“, - sakė R.Lapinskas.

1993 m. įkurta „Rubikon“ prekybos sistema valdo 4 prekybos centrus Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose. Statybinių medžiagų, santechninės įrangos, remonto ir buities prekių didmeninės ir mažmeninės prekybos bendrovėje dirba daugiau nei 200 darbuotojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją