Teismas pareiškė, kad bendrovė „sėkmingai vykdo didelės apimties atsiskaitymus, dirba pelningai, teikia viešąją atliekų tvarkymo paslaugą didžiajai daliai Vilniaus miesto, veikla vykdoma kiekvieną dieną ir tai užtikrina įmonės veiklos tęstinumą ir pastovumą”.

Anksčiau išdėstytoje pozicijoje „VSA Vilnius” teigė, kad ieškinys - akcininkų ginčo pasekmė.

Prekybos namų „Lina“, teikiančios statybinių atliekų priėmimo, perdirbimo paslaugas, direktorius Arūnas Mažeika anksčiau DELFI sakė, kad bankroto bylą prašoma iškelti dėl 0,5 mln. Lt skolos.

„Aš šią skolą jau esu teisme prisiteisęs, bet vis tiek ji nėra sumokėta. Nebe pirmi metai, kai nėra jokių mokėjimų. Jeigu aš būčiau vienas (skolininkas – DELFI), tai kažkaip bandyčiau atgauti skolą, bet situacija tampa nevaldoma, kiek žinau, jie nemoka sąvartynui, mokesčiams, už kurą, už nieką nebemoka. Žiūriu, kad aš galiu likti prie suskilusios geldos“, – sprendimą prašyti bankroto motyvavo A. Mažeika.

“Šį nepavykusį poelgį vertiname kaip akcininkų ginčo pasekmę, kaip buvusio verslo partnerio norą kenkti mūsų reputacijai ir geram vardui”, - „VSA Vilnius” pranešime cituojama Jūratė Antanaitytė-Voldemarienė, UAB „VSA Vilnius” atstovė. Jos teigimu, „VSA Vilnius” kreipsis į teismą dėl „Linos” direktoriaus Arūno Mažeikos veiksmais padarytos žalos „VSA Vilniaus” reputacijai atlyginimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją