„Norėdami būti arčiau savo klientų, nusprendėme pirmieji Lietuvoje pasiūlyti jiems kelionių įsigijimo internetu galimybę“, - pranešime cituojamas „Tez Tour” direktorius Lietuvoje Aleksandras Sukovas. – Esame įsitikinę šio technologinio žingsnio sėkme, nes daugelyje Vakarų Europos šalių ši sistema jau sėkmingai veikia ir sudaro apie 70 proc. visų kelionių pardavimų.”

Nauja sistema yra visiškai automatizuota - kliento pasirinkta kelionė iš karto patenka į rezervavimo sistemą, gaunamas viešbučio patvirtinimas ir net paruošiami kelionės dokumentai. Agentūrai belieka priminti vartotojui apie galutinį apmokėjimą ar suteikti konsultacijas telefonu, kilus klausimams dėl konkrečios kelionės sąlygų.

„Įdiegus pardavimų sistemą internetu, vartotojai turės didesnę pasirinkimo laisvę – Vilniuje gyvenantis žmogus kelionę galės pirkti iš Klaipėdoje veikiančios kelionių agentūros, jei, pavyzdžiui, ši jam atrodys patikimesnė, - tikino A. Sukovas. – Tokiu atveju kelionės dokumentai bus tiesiog išsiunčiami elektroniniu paštu."

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją