"Pernai ištyrę rinką pamatėme, kad ir Lietuvoje yra tiesioginio susisiekimo su Skandinavijos šalimis poreikis, teigia TOKS komercijos direktorius Andrius Jaržemskis. Pasak jo, Kopenhaga buvo pasirinkta, nes Lietuvoje tuo metu buvo daugiau kaip šimtas aktyviai veikiančių bendrų Lietuvos ir Danijos kompanijų.

Nuo trečiadienio į Kopenhagą TOKS autobusai vyks du kartus per savaitę - pirmadieniais ir trečiadieniais. Į savo autobusų parką, įsigydama arba tik visiškai naujus, arba ne senesnius kaip 4 metai autobusus, TOKS šiais metais planuoja investuoti beveik 5 mln. litų, kitąmet - dar daugiau.

Kompanija TOKS jau trečius metus priklauso aukštus reikalavimus keliančiai Europos vežėjų asociacijai "Eurolines", vienijanti daugiau kaip 30 vežėjų iš beveik 30 šalių.

TOKS savo keleivius veža ne tik tarptautiniais, bet ir reguliariais tarpmiestiniais maršrutais. Kompanijai priklauso Vilniaus autobusų stotis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją