„Pirmiausia reikia atlikti išsamią analizę, įvertinti tokios paslaugos reikalingumą ir naudą miestui – ar tikrai reikia mokėti kiekvieną mėnesį už tai, kad „žiūrėtų“, kaip vaikų darželiams ir mokykloms tiekiamas vanduo? Tik tada, kai paaiškėtų, kad be šių paslaugų miestas negali apsieiti, reikėtų skelbti konkursą ir skaidriai parinkti keletą paslaugos teikėjų“, – frakcijos pranešime spaudai teigia liberalas Vidmantas Martikonis.

Liberalų sąjūdžio frakcijos nariai įsitikinę, jog užuot skubėjusi pratęsti sutartį su „City Service“, savivaldybė pirmiausiai turėtų nustatyti, ar toks monopolinis vaikų darželių ir mokyklų šilumos ūkio valdymo modelis Vilniaus miestui reikalingas.

Sostinės savivaldybės ir bendrovės „City Service“ sutartis pasirašyta 2002 m. Vilniaus m. mero pareigas einant Artūrui Zuokui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją