„Neignoravome ženklų apie prastėjančią ekonominę situaciją ir labai operatyviai radom sprendimus, kuriose vietose galime sutaupyti, o kuriose privalome dirbti efektyviau. Ir toliau kas mėnesį susirenkam ir dar kartą peržiūrime savo išlaidas. Labiausiai spaudėmės ne atleisdami darbuotojus, o beveik 0,5 mln. litų sumažindami einamąsias išlaidas ir efektyviau išnaudodami turimus resursus. Toks stabilumas, padidintas darbo našumas, reakcija į situaciją ir padėjo pasiekti užsibrėžtų planų“, - pranešime cituojamas V. Vankevičius.

Anot jo, sumažėjus vietos užsakymams bendrovė didesnį dėmesį skiria užsienio rinkoms.

„Pernai metais 20 proc. apyvartos sudarė užsienyje vykdomi projektai. Prognozuojame, kad šiais metais užsienio projektai sudarys apie trečdalį apyvartos“, - sako bendrovės generalinis direktorius.

Šiuo metu bendrovė baiginėja Vilniaus centre esantį A klasės biurų pastatą „Green Hall“, administracinį banko „Swedbank“ pastatą, įrenginėja statomo prekybos centro „Ozas“ stogą, įgyvendina projektus Islandijoje, Švedijoje, Latvijoje, Anglijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją