Skatinti darbuotojus galima ir neišleidžiant daug pinigų. Tuo įsitikinęs Jonavos porolono apdirbimo įmonės „Porolonas“ ir čiužinius gaminančios bendrovės „Lono mažmena“ savininkas Kazimieras Jakutis. Jis mano, kad palepinti savo pavaldinius ypač būtina ekonominio sunkmečio sąlygomis, nes tuomet žmonės jaučiasi neužtikrinti dėl savo ateities, yra dirglesni bei jautresni. „Nuoširdūs pokalbiai, net ir nedidelės dovanėlės padeda sumažinti įtampą“, – tikino K.Jakutis.

Verslininkas bent kartą per metus visus sukviečia į savo senovinę aukštaitišką sodybą Pagulbio kaime (Anykščių r.), kurioje rengia teminius vakarus. Šie vakarai neįsivaizduojami be dūminės pirties kūrenimo ir maudynių bei pažangiausių darbuotojų išvanojimo vantomis.

Gerai pasvarstyti, kokias darbuotojų skatinimo priemones palikti, o kokių atsisakyti, teko bendrovei „Ragutis“. Iki rudens aludarių įmonė įšaldė sporto klubų abonementus. Anot „Ragučio“ personalo ir administracijos direktorės Linos Nezabitauskienės, toks sprendimas pasirodė mažiausiai skausmingas, juolab kad vasarą sporto klubuose ir taip sumažėja lankytojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją