„Lietuvos rinka yra mums ypatingai svarbi. Bendrovės įdirbį joje vertiname labai puikiai, tad suvokdami savo atsakomybę ir priėmėm teisingiausią sprendimą, pasirinkdami žmogų, ne tik suprantantį turizmo verslo specifiką, bet ir savo įdirbiu įrodžiusį pasitikėjimą“, - sako „Tez Tour“ įmonių grupės viceprezidentas Igoris Andriejevas.

Būsimo „Tez Tour“ Lietuva įmonės vadovo teigimu, vadovavimas bendrovei jam yra ne tik naujas profesinis iššūkis, bet ir puiki galimybė pritaikyti sukauptą patirtį bei realizuoti naujus veiklos planus, turizmo industrijoje.

30 metų turintis A. Sukovas iki šiol ėjo „Tez Tour“ Lietuva direktoriaus pavaduotojas pareigas, o bendrovėje dirba nuo pat jos įsikūrimo. Iki šiol A. Sukovas buvo atsakingas už naujų produktų kūrimą, aktyviai dalyvavo bendrovės plėtros projektuose, įmonės strategijos valdyme.

Kaip skelbia bendrovė, Turkijos kapitalo kontroliuojamo tarptautinio kelionių organizatorius "Tez Tour" atstovybės veikia Turkijoje, Ispanijoje, Egipte, Kuboje, Dominikos Respublikoje, Tailande, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir kitose šalyse. "Tez Tour" taip pat valdo "Amara World" prekės ženklo viešbučių tinklą Turkijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)