„Akropolis“ Šiauliuose yra ketvirtasis šiuo ženklu pažymėtas prekybos ir pramogų centras Lietuvoje. „Akropoliai“ taip pat veikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Trijuose Šiaulių „Akropolio“ aukštuose, 35 tūkst. kv.m. nuomojame plote, veiks daugiau nei 160 operatorių, tarp jų – vienintelė Šiaurės Lietuvoje „Maxima XXX“, užimsianti 5640 kv.m. plotą ir lankytojams pasiūlysianti daugiau nei 50 tūkst. pavadinimų prekių pasirinkimą bei mažas kainas.

Šiaulių „Akropolyje“ taip pat įsikurs tokios Vakarų Europoje gerai žinomos parduotuvės kaip „Deichmann“, „Lindex“, JBS, „Esprit“, „Douglas“, „Mango“, „Puma“ ir Lietuvoje jau anksčiau išpopuliarėjusios parduotuvės kaip „Apranga“, „Aprangos galerija“, „Sportland“ „Monton“, „Vero Moda“.

Praėjusią savaitę Šiaulių „Akropolį“ valdanti bendrovė „Akropolis LT“, UAB pasirašė nuomos sutartį su populiariausio pasaulyje greitojo maisto restorano „McDonald’s“ atstovais Lietuvoje. Pirmasis „McDonald’s“ Šiauliuose duris atvers šią vasarą.

Šiaulių „Akropolyje“ taip pat veiks didžiausias mieste 330 kv.m. ploto „Baltų lankų“ knygynas, olimpinio dydžio ledo arena, 16 takelių boulingo klubas „Apollo boulingas“, 5 salių kino centras „Forum Cinemas“, vaikų šalis „Euroopa“.

„Akropolis“ įsikuria Šiaurinėje Šiaulių dalyje - Aido, Tilžės ir gegužių gatvės sankryžoj. Šalia prekybos ir pramogų centro bei ant jo stogo yra įrengta 1200 vietų automobilių aikštelė. Šiaulių „Akropolio“ statybų generaliniu rangovu buvo Panevėžio bendrovė AB „Iglus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją