„Mums jau daugiau nieko nebelieka, mitingu išreikšime savo reikalavimą sustabdyti verslo žlugdymo politiką, keisti mokesčių sistemą", – antradienį tvirtino Z. Sorokienė.

Jos teigimu, trečiadienį tikimasi gauti leidimus mitinguoti, o po poros savaičių surengti mitingą prie Seimo ir vėliau žygiuoti link Vyriausybės.

DELFI primena, kad smulkiuosius verslininkus labiausiai piktina padidėję ne tik verslo liudijimų mokesčiai, bet ir 9 proc. metinis sveikatos draudimo mokestis nuo apyvartos.

Nuo sausio pasikeitę mokesčiai naštą padidino ir bendrovėms – nuo 18 proc. iki 19 proc. išaugo pridėtinės vertės mokestis, 5 proc. iki 20 proc. išaugo pelno mokesčio tarifas ir dividendų apmokestinimas, planuojama įvesti 150 Lt mėnesio mokestį už kiekvieną įmonės naudojamą lengvąjį automobilį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją