„Panašu, kad JAV Kongresas pasiruošęs paremti pagrindines Amerikos pramonės šakas, todėl manome, kad toks pat požiūris turėtų būti taikomas ir mums“, – pareiškė J. Francisas.

Pasak J. Franciso ir L. Flynto, jų „13-os milijonų vertės industrijai dar negresia bankrotas“, tačiau remdamasis savo šaltiniais, J. Francisas teigia, kad 2008 metais pajamos, gautos už DVD diskų pardavimą ir nuomą, sumažėjo 22 proc., kadangi žmonės vis dažniau naudojasi internetu.

„Kai tiek ekonominių nesėkmių ir žmonės praranda dideles pinigų sumas, beveik niekas nebegalvoja apie seksą“, – skundėsi L. Flyntas. Jo manymu, žmonės yra „per daug prislėgti, kad būtų seksualiai aktyvūs“.

„Visos tautos mastu tai labai nesveika tendencija. Amerikietis gali išgyventi be automobilio, tačiau be sekso – ne“, – pareiškė L. Flyntas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją